Gå til innholdet
Meny

Håndball

Er deres håndballag på jakt etter en utfordring, samtidig som dere får reise til varmere strøk? Indre Østfold Reisebyrå har reiser til spennende internasjonale turneringer i Spania, og her vil dere både få dyrket det sosiale og kjærligheten til sporten.

Granollers Cup

Ikke så langt fra Barcelona ligger byen Granollers, hjemmebanen til BM Granollers som er en av de mest tradisjonsrike håndballklubbene i Spania. Her arrangeres Granollers Cup, en av verdens største håndballturneringer. Her vil dere få muligheten til å spille mot dyktige lag fra hele verden. Når over 300 lag fra 20 nasjoner møtes til kamp er det duket for en håndballfest uten like, og etter kampslutt vil det være muligheter for sol, bading og storbyopplevelser i vakre Barcelona.

Vila de Lloret Trophy

Om man er på utkikk etter en mindre turnering er Vila de Lloret Trophy midt i blinken. Turneringen er lokalisert på Costa Brava-kysten i Spania, og gir muligheter for både å jobbe med samholdet i laget og håndballferdighetene. Håndballturneringen arrangeres i påsken, og vil dermed enkelt kunne tilrettelegges med jobb og skole.

Toledo Handball Cup

Med omlag 120 internasjonale lag i aksjon er Toledo Handball Cup en spennende turnering for norske lag. Arrangementsbyen Toledo ligger utenfor Madrid, og i løpet av årene har denne cupen blitt en viktig spansk turnering for de yngre aldersklassene. Toledo er en vakker middelalderby som står på verdensarvlisten til UNESCO. En opplevelse både sportslig og turistmessig!

Ta gjerne kontakt med oss dersom dere vurderer å dra på håndballturnering i Spania. Vi har lang erfaring med sportsreiser, og kan gi råd om hvilke turneringer som best vil passe deres klubb og de ønskene dere har.

Indre Østfold Reisebyrå AS
Jernbanegaten 2
1850 Mysen

Telefon: +47 69 84 71 00
E-post: ior@ior.no

Følg oss
Facebook