Referanser

GRANOLLERS CUP - SPANIA - JUNI 2023

"Fra første stund har jeg opplevd vår kommunikasjon profesjonell, hyggelig, rask, konkret, ærlig og løsningsorientert. Når i tillegg trenerne melder om et svært proft opplegg nede i Spania, utrolig hyggelige og kompetente representanter fra IØR on site, topp hotell og en fantastisk tur for både spillere og trenere tenker jeg dette må bli 10 av 10."

Tor Ivar Mjåland, kontaktperson AK-28 G 05/06

«Vi er veldig fornøyd med både opplegg, hotellet og det sportslige.»

Else Bjørnstad, kontaktperson MHI jenter 05/06

"Vi vil bare si tusen takk for et supert opplegg både i planleggingsfasen og oppfølging nede i Spania. Dere leverte igjen!

Alt var på stell til enhver tid og vi koste oss skikkelig 😊.

Jørn Kongssund, Klyve IL håndball

"Tusen takk for fantastisk service fra begynnelse til slutt vedr. Granollers Cup. Spillere, trenere og familier på alle våre lag er kjempefornøyde. Vi har hatt en fantastisk tur!"

Eli Hellerud, kontaktperson Vikersund håndball

TRENINGSLEIR FOTBALL - SANTA SUSANNA - APRIL 2023

Vi hadde en kjempe fin opplevelse med treningsleir til Spania.

Det gikk så og si smertefritt fra vi ankom Barcelona til vi reiste hjem igjen. Der var super service fra de to danske damene som var stasjonert der nede. Både Anne-Lise og Eva var supre guider som hadde masse kunnskap og var veldig fremoverlente.

Alt i alt en veldig bra gjenomført tur for gruppen vår. Alle gutta var også strålende fornøyde med opplegget.

Tusen takk for bistand i forkant og opplegget som var skreddersydd. Kan varmt anbefales deres tjenester videre :)

Lene Løvlien, Langhus fotball G2008

TRENINGSLEIR FOTBALL - SKANSEN - APRIL 2023

Dukket opp en reklame for dere i en mail fra Norsk Fotballtrenerforening og da slo det meg at jeg ville takke dere for service i forkant og et opplegg, fasiliteter og kampavvikling til terningkast 6.

Eirik Røimål, IL Skarphedin Fotball

RØDSPÆTTE CUP - APRIL 2023

Vi vil rette en STOR takk til Lars-Erik og Indre Østfold Reisebyrå for all hjelp med årets tur til Rødspætte Cup. Vi er særdeles glad for at vi fikk kontakt, og overlot praktisk håndtering av turorganisering til dere. Å sende et stort håndallag, trenere og foreldre til Danmark krever struktur og organisering, og med all erfaringen dere har gikk dette som en drøm. Det er utrolig hvor mange mailer vi har sendt til dere med spørsmål og kommentarer, og alltid svarer dere rask og ryddig. Dette gav oss en fin reise og et bra opphold i Frederikshavn. Skal vi tilbake til Rødspætte, eller en annen håndballturnering i Europa så skal vi absolutt bruke dere igjen. Takk for hjelpen – dere er dyktige! Hilsen Teie Håndballklubb J08 v/Morten Aarnæs

TRENINGSLEIR FOTBALL, FARSØ SPORT & ACADEMY - APRIL 2023

Etter nok et år med godt samarbeid og et fantastisk bra treningsopphold på Farsø, er det bare si tusen takk for jobben dere har gjort med å tilrettelegge for oss.

Ingen ting å klage over, bare blide og fornøyde spillere, trenere og ledere som kom tilbake til Toten.

Les klubbens egen rapport fra treningsleiren HER

Kai H Stensrud, lagleder Kolbu KK

TRENINGSLEIR HÅNDBALL, SANTA SUSANNA - SEPTEMBER 2022

Floro United september 2022

Kort oppsummert: Vi er veldig godt fornøgd med alt.

Før avreise. – informasjon og svar på mine spørsmål kom raskt og i god tid frå deg og dine kollegaer. Innsjekk i Bergen tok litt tid, men ikkje noke å klage over. Annelise var kjempehyggelig. Kunnskapsrik og lett å ha med å gjøre. Ho tilpassa opplegg og sightseeing etter våre behov. Innsjekk på hotellet var unnagjort på et øyeblikk.

Hotellet var bra. Hadde noke trøbbel med nøkkelkort, men det kan muligens tilskrivast bruker meir enn systemet. Reinhold var bra.

Maten var bra. Buffet skal passe alle ganer, så der var vel ingen som forventa gourmet-måltid. At hallen hadde «trappeløs» inngang i «kjelleren» var det ingen som visste, men no veit dei det.

Vi tenkte ikkje på at vi kanskje burde ha bestilt buss med litt enklere tilkomst for rullestol. I alle fall til utfluktene. Det var litt kronglete for han å komme inn/ut av bussen når vi var på sightseeing. Dette skriv eg på min konto for manglande kjennskap til gruppa. Som sagt, ingen ting å sette fingeren på.

Eg kjem til å anbefale Indre Østfold Reisebyrå til andre. Hovudtrener i klubben har allereie forespurt om korleis vi har hatt det, så ser ikkje bort fra at der kan komme ein forespørsel frå denne kanten.

Tusen takk :-)

Jorunn Farsund, Florø SK United

IDRETTSKONFERANSE, SANTA SUSANNA - SEPTEMBER 2022:

Alt gikk veldig fint! Kun gode tilbakemeldingar på heile opphaldet! Tusen takk for strålande hjelp og tilrettelegging!

Henrik Furebotn, klubbutviklar NFF Sogn og Fjordane

GRANOLLERS CUP 2022:

Holmen Junior hadde gleden av å bruke Indre Østfold Reisebyrå som sin samarbeidspartner til Granollers cup 2022. Vi opplevde IØR som en fantastisk partner med høy servicegrad og stort hjerte for unge idrettsutøvere. Fra første møte i planleggingsfasen og under arrangementet møtte vi profesjonelle medarbeidere og et ønske om å finne løsninger uansett utfordring. Det var et smidig opplegg som var godt tilrettelagt og koordinert fra IØR. Vi vil spesielt trekke frem deres evne til å løse alle endringer på strak arm som var til stor hjelp for oss slik at vi kunne prioritere å prestere på håndballbanen.

En stor takk til Lars-Erik og hans kollegaer for fantastisk service til alle døgnets tider!

Tusen takk for samarbeidet!

Holmen Håndball ved Tore Bergvik og Mona Westrum

GRANOLLERS CUP 2022:

"Hinna J-07 hadde i lang tid planlagt deltakelse i Granollers Cup 2022. Fra første henvendelse til IØR om hjelp til planlegging av turen, ble vi møtt av en service, kunnskap og velvilje som mangler sidestykke. Gjennom hele prosessen frem til planlagt avreise ble vi møtt med kyndig veiledning. Grunnet SAS-streik og store utfordringer i flytrafikken sommeren 2022, kom laget seg dessverre aldri av gårde til Barcelona. Innsatsen som Lars-Erik, Kai og Katrine la ned for å hjelpe laget i den situasjonen var helt utrolig. Også i etterkant har kontakten og oppfølgingen vært tett og god, og refusjoner ble tilbakebetalt sømløst og uproblematisk.

Hinna J-07 er allerede i gang med planlegging av ny tur til Granollers 2023, og da selvfølgelig med IØR som vårt naturlige valg av reisebyrå. Tusen takk til Lars-Erik, Kai og Katrine for service og fantastisk oppfølging!"

Anett Veen Tjelta, oppmann Hinna Håndball J-07, Stavanger

TRENINGSLEIR ALBIR, VÅREN 2022, ASKIM VIDEREGÅENDE SKOLE

Da vi skulle velge samarbeidspartner til treningsleir i Spania for våre idrettsfagklasser på vg2 og vg3, brukte vi god tid på prosessen. For oss blei ønsket om å samarbeide med en norsk aktør med lang fartstid i bransjen avgjørende. At Indre Østfold Reisebyrå i tillegg er et lokalt selskap, er bare et pluss. Indre Østfold Reisebyrå har levert fra dag én ved å være tilgjengelig for både elever, foresatte og skole i planleggingsfasen. Pandemi førte til en del usikkerhet i prosessen. Da var det veldig betryggende å samarbeide med en seriøs aktør som raskt gir svar på viktige spørsmål. IØR viste stor vilje til å etterkomme våre ønsker for aktiviteter, anlegg og evt. instruktører og guider. Vår reise gikk til Albir, et rolig område nært Benidorm og ikke langt fra Alicante som har svært god flyforbindelse fra Norge. I Spania fikk vi svært god oppfølging av fleksible representanter på stedet. For den ene gruppen var dette spesielt avgjørende da været ikke ble helt ble som håpet, og vi ønsket å endre rekkefølge på innholdet. Følelsen av å være viktige for reiseselskapet var hele tiden tilstede. I etterkant ser vi tilbake på minnerike og aktive dager som bidro ytterligere til samhold blant elever og lærere. Vi er allerede i gang med å planlegge neste års reise med Indre Østfold Reisebyrå. Jon Arne Kristoffersen, fagleder seksjon for idrettsfag/kroppsøving, Isabel Christoffersen, faglærer idrettsfag/kroppsøving

TRENINGSLEIR HÅNDBALL SÆBY SPEKTRUM & HOSTEL, HØSTEN 2021:

«Sæby er det beste stedet jeg har vært på så langt. De ansatte var utrolig hyggelige og veldig hjelpsomme hvis vi ville ha noen forandringer i vårt program. Maten var meget god under hele oppholdet. Sjansen for at vi reiser tilbake til Sæby i fremtiden er meget stor!» Hrafnkell Halldorsson, sportssjef NTG håndball, Kongsvinger.

TRENINGSLEIR I ALBIR VINTER 2019, GJERDRUM IL G16-FOTBALL

«Vi ble godt ivaretatt før vi reiste, og det var fantastisk å ha en representant for reisebyrået på hotellet i Albir. Hotellet hadde gode fasiliteter og maten var variert og god. Treningsbanene var supre. Vi var heldige å få spille to treningskamper mot spanske lag. Det gikk lite tid til transport fordi det var korte avstander mellom flyplassen og hotellet, og mellom hotellet og treningsarenaene. Alt i alt var treningsleiren godt organisert og vi er veldig fornøyde.» Kirsten Fiskum, Gjerdrum IL

TRENINGSLEIR SANTA SUSANNA, SPANIA HØSTEN 2018:

«Vi hadde en fantastisk tur, og vi vurderer sterkt å reise neste år også. Følte meg veldig godt ivaretatt før vi reiste, men må også si at det var fantastisk å ha en person fra dere der nede. Vi anbefaler dette varmt videre. Tusen takk!» Lena Marie Loe Sandberg, lagleder Ull/Kisa JU17

«Ønsker å takke for en strålende gjennomføring av en flott høsttur vi hadde i Barcelona. Fra første henvendelse til selve reisen har dere virkelig vært til stede gjennom hele prosessen. Jeg kommer garantert til å anbefale dere hvis/når jeg blir spurt. Dere kommer helt sikkert til å høre fra meg neste år når jentene skal ut på ny tur. Igjen, tusen takk for all god hjelp.» Thomas Olafsen, trener Gjekstad/Østerøya IF Jenter 17

GRANOLLERS CUP 2019

«Vil bare takke for et supert samarbeid! Tilbakemeldingene fra foreldre, trener og oppmann som var med er bare positive!» Bent Gran, Enebakk IF, jenter 2003

«Vi er strålende fornøyd med hele turen og cupen. Stor takk til Indre Østfold Reisebyrå som var tilgjengelige for oss hele tiden.» Trine Lauen-Pedersen, MHI jenter 2002.

GRANOLLERS CUP 2018

«Vi er veldig fornøyde med cup og opphold. Vi fikk god informasjon hele veien. Absolutt noe vi vil anbefale til andre lag og klubber.» Lene Gangnes, lagleder HK Trøgstad 97, jenter 2002

«Dette har vært en helt fantastisk opplevelse for 15 gutter med familier fra Skien. Utrolig bra arrangert, og dere blir anbefalt på det sterkeste av oss. Tusen hjertelig takk for turen!» Morten Rønningen, trener Herkules Håndball G13