Granollers, Spania 26. - 30. juni 2024

Granollers Cup

Håndball

⚽Det er fremdeles mulig å bli med!
Kontakt Kjersti på telefon 96 00 81 83 eller e-post kjersti@escape.no - så kan laget ditt også kose seg i Spania i slutten av juni!


Granollers Cup arrangeres i den koselige innlandsbyen Granollers, ikke langt fra Barcelona. Alle lag som reiser med Indre Østfold Reisebyrå blir innkvartert på hoteller av god standard i kyst- og feriebyen Santa Susanna. Her er våre representanter tilstede for dere under hele oppholdet. Under Granollers Cup er det muligheter for sol, strand- og ferieliv, samt storbyopplevelser i Barcelona.

Cupen ble første gang arrangert i 1999. I 2023 deltok 424 lag fra 19 nasjoner i Granollers Cup.

Aktuelle datoer: Utreise: 24., 25. eller 26. juni 2024. Hjemreise etter ønske.

Bosted: - Bostedene ligger i Santa Susanna, ca. 40 minutter fra Granollers og ca. 1 time fra Barcelona. Vi tilbyr tre hotellalternativer, alle er gode firestjerners hoteller.

Reisegarantifondet: Indre Østfold Reisebyrå er medlem i Reisegarantifondet i Norge. Formålet med fondet er å sikre forbrukere mot økonomisk tap. Dette gjelder for de som har kjøpt en pakkereise av fondets medlemmer.

Spørsmål og svar om Granollers Cup"Vi anbefaler Granollers Cup på det varmeste. En perfekt miks av strandliv, byliv og sportslig aktivitet."

Hotell

Rangert 4 stjerner

Aqua Hotel Aquamarina

Hotel Aquamarina er et firestjerners hotell i Santa Susanna.

Værelser: Hotellet har 2-3 sengsrom med dusj, WC, TV og aircondition. Deler av hotellet ble pusset opp i løpet av vinteren 2014.

Område: Hotellet har et eget bassengområde med solsenger. På hotellområdet er det også burger- og pizzarestaurant og enkelte butikker. Hotel Aquamarina har dessuten et spa- og fitnessanlegg.

Bespisning: Bespisning foregår i hotellets buffetrestaurant.

Rangert 4plus stjerner

Aqua Hotel Onabrava

Hotel Onabrava er et firestjerners + hotell i Santa Susanna.

Værelser: Hotellet har 2-3 sengsrom med dusj, WC, TV og aircondition.

Område: Hotellet har et eget bassengområde med solsenger. På hotellområdet er det også egen restaurant og enkelte butikker. Hotel Onabrava har også en flott spa- og treningsavdeling i hotellets kjeller.

Rangert 4plus stjerner

Aqua Hotel Montagut

Aqua Hotel Montagut er et firestjerners + hotell i Santa Susanna.

Værelser: Hotellet har 2-3 sengsrom med dusj, WC, TV og aircondition.

Område: Hotellet har et eget bassengområde med solsenger. Til stranden er det ca. 300 m gange.

Bespisning: Bespisning foregår i hotellets buffetrestaurant. Våre reisende under Granollers Cup har halvpensjon på hotellet, dvs. frokost og middag.