Om Indre Østfold Reisebyrå

Hvem er vi og hva gjør vi? Indre Østfold Reisebyrå er idrettens eget reisebyrå. Vi skreddersyr velorganiserte og nøye planlagte gruppereiser for skoleklasser, idrettslag, korps, foreninger, firma og organisasjoner. Siden oppstarten i 1984 har vi opparbeidet oss over 30 års uvurderlig erfaring knyttet til organisering av reiser. Dette gjør oss til en ledende aktør på markedet.

Indre Østfold Reisebyrå tilbyr: Sportsreiser for idrettslag og grupper som skal på cuper og treningsleir (hovedsakelig fotball, håndball, svømming).– Gruppereiser for alle typer grupper: firmaturer, foreninger, organisasjoner, skoleklasser, korps osv.– Fotballreiser til Engalnd og Spania (supporterturer).

Tilpasset dine behov: Vi har et bredt utvalg av unike produkter du kan finne rundt om på nettsiden. Skulle du lure på noe, er våre serviceinnstilte medarbeidere klare til å ta i mot forespørsler av alle slag. Vi skreddersyr ethvert opplegg etter din gruppes ønsker og behov, slik at alt ligger til rette for en sportslig, sosial og vellykket tur.

Tett oppfølging i alle ledd: Vi vet at det viktigste for våre kunder er trygghet og forutsigbarhet, og sørger derfor for tett oppfølging fra du melder interesse til du er vel hjemme etter endt tur. Indre Østfold Reisebyrå har kun seriøse samarbeidspartnere fordi vi har fokus på at det skal være trygt å reise med oss.

Medlem av Reisegarantifondet: Indre Østfold Reisebyrå er selvfølgelig medlem av Reisegarantifondet. Stiftelsen sørger for at arrangører av pakkereiser stiller lovpålagt garanti og at de reisende får refundert pengene sine, dersom en arrangør skulle gå konkurs.

Del av Escape Travel Group:
Indre Østfold Reisebyrå er en del av Escape Travel Group. Selskapet ledes av Gunnar Grosvold og eies av Per G. Braathens investeringsselskap Braganza, som også eier reisebyråkjeden Ticket, Dyreparken i Kristiansand og flyselskapet BRA. Escape Travel, Carpe Diem, Cruise.no og Escapeaway inngår også i Escape Travel Group. Vi drar stor nytte av hverandres reisekunnskap og ekspertise.

Vi som jobber her