Stilling ledig

Daglig leder
Indre Østfold Reisebyrå AS

fotball

Vi leter etter deg som vil være med på en spesiell reise!

Indre Østfold Reisebyrå AS søker en daglig leder som kan få fram det beste i fire engasjerte og erfarne medarbeidere. Den vi leter etter evner å ta kloke veivalg slik at selskapet kan bli større og bedre på det vi allerede gjør, både strategisk og operasjonelt. Rett person er ikke bare leder men også en dyktig produsent og organisator av våre turer.

Du kommer til et selskap som gjør det meget bra i sin nisje. Selskapet har tilfredse medarbeidere som kan sitt fag.

Reiselivsbransjen er preget av tøff konkurranse, og det er viktig at den nye lederen har et kommersielt og strategisk tankesett, med kunde- og markedsfokus som sikrer at vi til enhver tid gjør riktige prioriteringer. Vi ser etter en person med et tydelig lederskap og en genuin lidenskap for sport!


Arbeidsoppgaver:

  • Lede et selskap med dyktige medarbeidere med lidenskap for sport, reiser og turoperasjon
  • Produsere reiser til turneringer og treningsleirer innen håndball, fotball og svømming m.m.
  • Få det beste ut av hver enkelt i organisasjonen
  • Utvikle virksomheten for å skape ytterliggere vekst i nisjen der vi har vår styrke
  • Videreutvikle og kontinuerlig evaluere våre produkter for å skape gode reiseopplevelser


Kvalifikasjoner:

  • God ledererfaring, fra reiselivsbransjen eller en sport- eller idrettsorganisasjon
  • Salgserfaring
  • Forståelse for reisetrender/bærekraft

Som leder er du samlende og engasjerende og evner å lede kunnskapsrike og serviceinnstilte medarbeidere med lang erfaring i bransjen. For den rette kandidaten er dette en mulighet til å lede en spennende aktør i reiselivsbransjen, bidra til reiselyst og gode sportsopplevelser for selskapets kunder.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til styreleder i Indre Østfold Reisebyrå Gunnar Grosvold, tlf. 900 35 536. Søknadsfrist er snarest, og senest innen 31. mars 2023.

Indre Østfold Reisebyrå er idrettens eget reisebyrå.

Vi skreddersyr nøye planlagte gruppereiser for idrettsgrupper, foreninger og firmaer. En betydelig del av våre kunder kommer fra idrettene håndball, fotball og svømming. Vi tilbyr treningsleirer for disse idrettene samt at vi har et stort antall cuper innen fotball- og håndballmarkedet.

Indre Østfold Reisebyrå inngår i Escape Travel Group sammen med søsterselskapene Escape Travel AS og Escapeaway AS i Norge, og holder til på Mysen i Indre Østfold kommune. Selskapet eies av Per G. Braathens investeringsselskap Braganza, som også eier reisebyråkjeden Ticket, Dyreparken i Kristiansand og flyselskapet BRA.