Gøteborg, Sverige Treningsleir i Nordens største multisportsanlegg

Prioritet Serneke Arena

Sentralt i Gøteborg ligger Nordens mest moderne multisportsanlegg på 45 300 kvm. Vi tilbyr en ny innendørsarena med fullstørrelse fotballbane med topp moderne kunstgress, to idrettshaller, en mengde utendørs fotballbaner, garderober osv. Alt ligger til rette for å gjøre deres treningsleir til den ultimate sportsopplevelsen!

På anlegget finnes det i tillegg en unik 1200 meter lang innendørs langrennsløype, et av Nordens største treningssentre samt Sveriges største strandvolleyball-anlegg.

Med kombinasjon av ulike aktiviteter, moderne hotell, restaurant og en fullstørrelse innendørs kunstgressbane kan vi skreddersy et perfekt treningsopplegg for ditt lag.

Høydepunkter

Din treningsleir

Vi har et unikt samarbeid med IFK Göteborg som gir dere muligheten til å trene i samme miljø som en av Sveriges mest fremgangsrike fotballklubber. Om dere ønsker, finnes det også mulighet for å trenes av IFK Gøteborgs akademitrenere og få innblikk i IFK Göteborgs daglige drift. På samme plan som fotballhallen ligger to sportshaller på 40 x 20 meter. Her finnes mulighet for håndball, badminton, innebandy og basket. I leien av fotballhallen og sportshallene er garderober inkludert. Trening skjer først og fremst i fotballhallen der vi har en full internasjonal 11-mannsbane (105 x 65 meter) med FIFA 2-stjerners klassifisering. Det går an å dele banen i halv eller fjerdedelsbaner gjennom et automatisk beskyttelsesnett.

Fotball

Fotballtrening skjer i fotballhallen med full internasjonal 11-mannsbane (105 x 65 meter) med FIFA 2-stjerners klassifisering. Det går an å dele banen i to eller fjerdedelsbaner gjennom et automatisk beskyttelsesnett.

Andre sporter

Håndball, innebandy, basket eller badminton? Vi tilbyr trening i to idrettshaller i samme etasje som fotballhallen. Hallene er 40x20 meter og det går an å dele med vegg eller nett. Sportshall A har tribune for 500 tilskuere.