Nørresundby, Danmark

Skansen (tidl. Nørresundby Idrætscenter)

Sportshall, tribune, reklame, gulv

Nørresundby Idrætscenter er et meget godt alternativ for skoleklasser/skolegrupper/idrettsklasser som har en elevgruppe som utøver forskjellige idretter/aktiviteter.

På Nørresundby Idrætscenter ligger alt til rette for et fint treningsopphold. Innkvartering, bespisning, svømmehall og idrettshall m.m., er samlet under ett tak.
Senteret har blant annet 50m basseng med 8 baner, to innendørshaller, 7- og 11- manns gressbaner på stedet, i tillegg til flere kunstgressbaner kun en kort kjøretur unna.

Beliggenhet: Nørresundby, ca. 60 km fra Hirtshals og Frederikshavn. Ca. 20 minutters gange til Ålborg sentrum.

Innkvartering: 4-sengs rom med bad og TV. Alle rom har gratis wi-fi.

Bespisning: Helpensjon på stedet.

Det er møterom på stedet der man kan drive skole, undervisning, ha lagmøter osv. Stedet har også styrketreningsrom, minigolfbane og badeland med spaavdeling.

Utfyllende brosjyre om stedet finner du HER

Nærhet til Aalborg by

God oppfølging på stedet

Mange aktivitetsmuligheter

Skulle det fortsatt etter en dag med trening være ønske om ytterligere aktiviteter, har Nørresundby Idrætscenter masse av plass å boltre seg på. To innendørshaller, bokselokale, bordtennis samt utendørs fotballbaner. Det er også mulighet for leie av MTB, svævebane, squash- og tennisbaner. Dette avtales og ordnes direkte på stedet. Skulle gruppene ønske å samle seg på kvelden og til sosialt samvær, se en film er det muligheter også for dette.

Har dere fri en ettermiddag- ta en tur inn til sentrum av Aalborg og utforsk byens mange muligheter. I nærheten ligger Aalborg Zoo og selvsagt Ålborg by med shopping- og bylivsmuligheter. Nørresundby Idrætscenter bistår gjerne med forslag til aktiviteter og attraksjoner.