Aalborg, Danmark - fotball 18. - 20. mai 2023

Aalborg City Cup

DCIM\100MEDIA\DJI_0280.JPG

Aalborg City Cup er en stor internasjonal fotballturnering som finner sted i Aalborg under Kristi Himmelfartshelgen hvert år. Den ble arrangert for første gang i 2004, og har siden den gang vokst til å bli en svært populær turnering for fotballentusiaster fra hele verden.

Arrangøren selv er stolt av å kunne vise til en velbalansert blanding av nasjonaliteter, og at alle lag får møte lag fra andre land i Europa allerede i de innledende rundene. Turneringen finner sted på et idrettsanlegg rett utenfor Ålborg sentrum med hele 18 fine gressbaner. Anlegget ligger 200m fra Nordjyske Arena som er hjemmebanen til den danske superligaklubben AaB.

Når man ikke spiller kamper kan man i fritiden oppleve severdigheter i nærheten som Fårup Sommerland eller Ålborg Zoo.

Tidlig påmelding er å anbefale da dette er en populær turnering. Når flere tusen barn og unge samles i fotballens ånd, er dette en opplevelse du ikke vil gå glipp av.

Turneringsinformasjon:

Puljer á 4-5 lag, minimum 6 kamper, spilletid 2 x 15 minutter i alle klasser. Kampene starter torsdag 18. mai. Finaler spilles lørdag lørdag 20 mai. Alle kamper spilles på gressbaner/kunstgress i Aalborg.
Hjemreise er søndag 21. mai. Lagavgift er 1700,- kr. pr. lag

Spørsmål og svar om Aalborg City Cup