Gå til innholdet
Meny

Fotball

Fotballturnering i Spania
Det å delta på en fotballturnering på Costa Brava-kysten vil være en opplevelse for livet. Ikke bare vil det være rom for å dyrke det sosiale, møte mennesker fra andre land og spille fotball – turneringen vil i tillegg finne sted i vakre omgivelser og et behagelig klima.

Indre Østfold Reisebyrå har lang erfaring med å arrangere slike turer, og har satt sammen et knippe spennende turneringer fra dette området i Spania.

En fotballreise til Costa Brava-kysten
Hvert år tar omtrent 1000 lag turen til Costa Brava-kysten for å delta på internasjonale fotballturneringer. Det er mange grunner til at disse turneringene har blitt så populære, men det er ikke utenkelig at kombinasjonen av god organisering og det varme klimaet er hovedårsaken til at såpass mange tar turen.

Alle turneringene vil gå av stabelen bare én times kjøring fra Barcelona, og her vil det være muligheter til å oppleve spennende turistattraksjoner, samt nyte solen og bade.

Flere spennende turneringer å velge i
Vi arrangerer turer til turneringene Copa MaresmeCopa JordiCopa Costa Brava og Copa Mediterraneo. Med 14 velholdte fotballbaner, umiddelbar nærhet til den vakre feriebyen Blanes, og som nevnt kun en liten kjøretur fra Barcelona, ligger forholdene til rette for en vellykket tur for både gutter og jenter – uavhengig av ferdighetsnivå.

Velg oss som reisepartner
Vi er stolte av å kunne kalle oss selv idrettsreisespesialister. Med 30 års erfaring vil vi alltid kunne bistå med både valg av reise, og spørsmål dere eventuelt skulle ha til turen. Indre Østfold Reisebyrå er medlem av reisegarantifondet. Kontakt oss i dag for et uforpliktende pristilbud eller mer informasjon.

Indre Østfold Reisebyrå AS
Jernbanegaten 2
1850 Mysen

Telefon: +47 69 84 71 00
E-post: ior@ior.no

Følg oss
Facebook