Gå til innholdet
Meny

Skaw Cup 2021

Skaw Cup 2021

24. - 29. juli 2021

 Nordisk fotballturnering i Skagen

Som følge av restriksjoner i forbindelse med Koronapandemien er Skaw Cup 2020 avlyst. For første gang på 35 år arrangers ikke Skaw Cup. Vi så fram til å sende både nye og gamle kunder til cup i Skagen, men dessverre skulle det vise seg å ikke kunne gjennomføres i år. Dog er Skagen IK i full gang med å planlegge neste års cup! Vi ser fram til å høre fra dere igjen og gleder oss til mye god fotball på Skagen stadion i perioden 24. - 29. juli 2021

skawcup

Skaw Cup avholdes for 36. gang i 2021. Alle kamper går på ett og samme anlegg, Skagen Stadion. Korte avstander fra bosted til baner. En cup for både bredde- og elitelag.

Skagen er et flott og populært reisemål for ferieturister, men også en godt tilrettelagt destinasjon for idrett. Skagen Stadion har flotte gressbaner og noen av de beste dere finner på Nord Jylland. Relativt kort reisetid fra fergekaiene, god variasjon på overnattingstilbud og gode, tilgjengelige treningsfasiliteter med både svømmehall, idrettshall og fotballbaner. I Skagen ligger alt til rette for et godt sportslig og sosialt utbytte. Å skulle din klubb velge å reise hit, er jo Skagen og Nord Jylland den perfekte destinasjon og ta med resten av familien også! Her tilbringes store deler av dagen på Skagen Stadion og på ettermiddagen/kvelden er det muligheter for bowling, minigolf, fotballgolf eller ta dere en tur i svømmehallen. Mulighetene er mange, hva med å leie sykkel? Skagen er perfekt å oppleve fra skykkelsetet. Innen 5-10 minutter fra sentrum kan dere oppleve Grenen, Den Tilsanede Kirke eller Gamle Skagen. Kombiner Skaw Cup med muligheten til å oppleve sjarmerende Skagen. Cupen ønsker at både spillere, trenere, medreisende foreldre, søsken og besteforeldre skal få en minnerik og fin opplevelse i Skagen både på og utenfor banen!

TURNERINGSINFORMASJON Skaw Cup 2021:

  • Kampene starter lørdag 24/7 ettermiddag evt. søndag 25/7 avhengig av klasse
  • Finaler spilles torsdag 29/7
  • Fredag 30/7 er hjemreisedag (evt. seint torsdag kveld 29/7)
  • Lagavgift- pris oppgis seinere
Klasse Alder Spilletider
B19 A Gutter født etter 1.1.2002 2 x 35
B19 B Gutter født etter 1.1.2002 2 x 30
B16 A Gutter født etter 1.1.2005 2 x 30
B16 B Gutter født etter 1.1.2005 2 x 25
B15 A Gutter født etter 1.1.2006 2 x 30
B15/14B Gutter f. 2006 og 2007 2 x 25
A= Beregnet for lag på godt nivå.       B= Breddenivå

PRISER OG REISEALTERNATIVER 2021- priser kommer seinere

Reisealternativ Opphold lørdag – torsdag. Første måltid middag lørdag, siste måltid lunsj torsdag Opphold søndag – fredag. Første måltid middag søndag, siste måltid frokost fredag Opphold lørdag – fredag. Første måltid middag lørdag, siste måltid frokost fredag
Gøteborg – Frederikshavn
Langesund – Hirtshals  –
Larvik – Hirtshals
Kristiansand – Hirtshals

 

Pakkeprisene inkluderer båt t/r på nevnte strekning, opphold på skole i Skagen med helpensjon og spilleravgift i cupen.
Prisene er i NOK basert på valutakurser . Vi tar forbehold om endringer.

Tillegg for biler på fergene: Gøteborg – Frederikshavn kr.—,- pr. bil t/r. Andre strekninger kr. —- pr. bil pr. vei.
IØR tilbyr busstransport fergehavn – Skagen, kr. —-  pr. person t/r.

Vi har også alternativ innkvartering utover skole- ta kontakt for tilbud på idrettsenter eller vandrerhjem. Pris på forespørsel.

For mer informasjon om cupen og Skagen se www.skawcup.dk , Info fra Skagen IK og Artikkel om Skagen

 

 

Ja takk, jeg ønsker mer informasjon

Jeg ønsker å få tilsendt nyhetsbrev med tilbud og nyheter. personvernerklæring

"Første gong på Skaw Cup vart ei flott oppleving for oss i Hødd G16. Veldig greit med ein cup der alt er samla på eit område. Vi fekk bryne oss på god motstand på flotte baner, maten var god og Skagen by er veldig koselig. Litt vindfullt nokre dagar, men det er vi sunnmøringar godt vande med :) Vi opplevde bestilling og kommunikasjonen med Aina ved IØR utan problem, og fekk raskt svar og god hjelp når vi hadde spørsmål. Anbefalar gjerne Skaw Cup til andre lag!"

Britt Brandal, IL Hødd G16

Se stor versjon

Indre Østfold Reisebyrå AS
Jernbanegaten 2
1850 Mysen

Telefon: +47 69 84 71 00
E-post: ior@ior.no

Følg oss
Facebook